Επενδύστε στην Αθήνα

Γνωρίστε το Urban City Residential Complex

Συνδυάστε επενδυτικά κέρδη & ένα πολυτελές διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης.
Συνδυάστε κέρδη & ένα πολυτελές διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης.
Μια πολυτελής και πρωτοποριακή εμπειρία κατοίκισης, διεθνών προδιαγραφών. Το Urban City 44 είναι το πρώτο κτίριο κατοικιών στο είδος του στην καρδιά της Αθήνας.
Συνδυάζοντας φαγητό, αναψυχή, ευεξία και coworking. Το συγκρότημα ολοκληρώνεται από μια πισίνα στον τελευταίο όροφο, τζακούζι και restobar που προσφέρουν μοναδική θέα της Ακρόπολης και του Αθηναϊκού ορίζοντα.
Το Urban City 44, στην καρδιά της Αθήνας, δεν είναι απλώς μια προνομιακή τοποθεσία, αλλά και μια ευκαιρία για απόδοση επένδυσης πάνω από 10% καθώς και μία μοναδική κατοικία διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή.

Ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να τα έχετε όλα;

Το Urban City 44, με τα 206 πολυτελή του διαμερίσματα , είναι ο μοναδικός πύργος στην Αθήνα που προσφέρει υψηλή αισθητική, άνεση, ασφάλεια, διασκέδαση και τα οφέλη μίας κερδοφόρας επένδυσης όλα σε μια τοποθεσία!

Σε μία ιδανική τοποθεσία

Στην καρδιά της Αθήνας

Το Urban City 44 βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά της Αθήνας στο ιστορικό τρίγωνο, λίγα μόλις λεπτά από το Δημαρχείο και δίπλα στην πλατεία Ομονοίας.

Η ποικιλόμορφη και πολυσύχναστη περιοχή προσφέρει στους επισκέπτες και στους τουρίστες πλήθος εμπειριών. Ταυτόχρονα, το σημείο είναι ιδανικό για εύκολη πρόσβαση στα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος καθώς και στα μέσα μεταφοράς.

Urban City 44 Amenities (5)-2
Urban City 44 Amenities (4)
Front_view_Peiraios-2
Urban City 44 by Astrea Interior Common Spaces Gallery (2)
Ο πρώτος πύργος στην Αθήνα

Που παρέχει όσα ονειρεύεστε!

Κάτι παραπάνω από ένα διαμέρισμα στην πόλη

Μια Επενδυτική Ευκαιρία

Οι αριθμοί λένε πολλά για τις προοπτικές επένδυσης σε ακίνητα στην Ελλάδα, όπου τα ακίνητα μπορούν να διαχειρίζονται ως βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις μέσω της Airbnb και της Booking.

Σημαντικές κατακτήσεις της Ελληνικής οικονομίας:

URBAN CITY 44 RESIDENTIAL COMPLEX

Το Urban City 44 σχεδιάστηκε για να παρέχει το τέλειο διαμέρισμα για επένδυση και διαμονή, επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη του περιουσιακού στοιχείου να δημιουργήσει μια πολυτελή και πρωτοποριακή εμπειρία κατοικίας.
Οι Αρχιτέκτονες

Ένα βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο με εξαιρετικό portfolio

Η Liakos & Associates Architects ιδρύθηκε το 1981, επιδεικνύοντας εντυπωσιακή δημιουργικότητα πέρα από τα ελληνικά σύνορα, με περισσότερα από 300 επιτυχημένα έργα σε όλον τον κόσμο. Το αρχιτεκτονικό γραφείο ειδικεύεται σε διάφορους τομείς, όπως ξενοδοχεία, κατοικίες, γραφεία και επιχειρηματικούς χώρους.

Ζητήστε την περιήγησή σας διά ζώσης ή μέσω βιντεοκλήσης

    Compare listings

    Compare
    × Contact us now! Schedule a tour today